Aida Aliko

Përveçse një femër në karrierë, moda dhe stili i kuruar janë gjithëherët standarde të saj, çka e bëjnë sot një nga personazhet publik të njohur në kryeqytet. Puna dhe përkushtimi në biznes, janë vetëm njëra anë e medaljes, sepse përpos tyre, pika më e fortë e Aida Alikos duket se është etja për modën, trendet e fundit të veshjeve, aksesorët e personalizuar, etj. Ajo administron “Eurocosmetic Distribution”  Kerastase, L’oreal Professionnel & Matrix.

Këpucët
Për hapa elegant dhe tejet komod, kam zgjedhur këto këpucë të Valentinos, pjesë të koleksioneve të fundit të stilistit.
Valentino, 790 euro.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code