Estela Koni

Ajo është fashion designer e njohur në kryeqytet. Ka lindur në qytetin e Durrësit. Ka jetuar në Milano për shumë vite, duke ndjekur studimet në fushën e fashion design. Drejton në Tiranë, atelinë e saj të modës “Estela Koni Couture”
Jam shumë e apasionuar pas tyre, kryesisht ato të stilit vintage. Një unazë, varëse, nuk mungon asnjëherë në përditshmërinë time. I dua të veçanta, dhe i bëj gjithmonë me porosi. Më pëlqen të koleksionoj orë, dhe e preferuara ime është Chanel Premiere’.