Altoparlanti cilindrik

Një objekt i vlefshëm për shtëpinë tuaj! Ky altoparlanti, quhet HomePod dhe kontrollohet përmes asistentit zanor Siri në celularët android. Me teknologji të avancuar, ai garanton cilësinë e tingullit varësisht çdo ambienti të shtëpisë ku e vendosni. Ka gjashtë mikrofon të integruar, ndërkohë që shpërndan muzikën përmes katalogut Apple Music, jep lajmet, gjendjen e trafikut, kushtet e motit, etj.
Çmimi 350 euro