Androidi më i vogël në botë

Edhe pse në dimension fare të vogël, ky është një telefon nga Jelly që kryen gjithë funksionet e avancuara të një aparati android.  Jelly, është i pajisur me një procesor quad-core në 1.1GHz deri në 2GB RAM dhe 16GB hapësirë memorie. Kjo memorie mund të zgjerohet deri në 32GB nëpërmjet një porti të caktuar për microSD kartë. Kamera e pasme vjen me 8MP, me kamera përballë ofron 2MP.

Çmimi  80 euro

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code