Bereta, aksesori më cool i sezonit

Përpos shiut dhe ngjyrave të arta, vjeshta ka një element tejet identifikues: beretat. Ky aksesor i veçantë i jep veshjes një prekje franceze, shumë stylish.


Ky sezon sjell një koleksion shumë interesant nga labeli PARDOhats, me vendndodhje në Barcelonë. Ky brand fantastik na prezanton me disa modele unike dhe jashtëzakonisht të bukura, të frymëzuara nga Parisi i stilit.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Dizenjo interesante, shumë ngjyra dhe art, të gjitha në një beretë.