Bizhuteritë e denja për dashurinë tua

Simboli i dashurisë dhe romanticitetit, zemra mbart jo vetëm një domethënie shumë të çmuar, por frymëzon edhe dizajnerët e bizhuterive. Në këtë artikull do të gjeni një listë me disa prej “zemrave” që plotësohen me ar dhe diamant, për të deklaruar të gjithë dashurinë tuaj.


Isabel Marant
Çmimi: 190$

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Sig Ward
Çmimi: 3,540$


Djula
Çmimi: 745$


Pascale Monvoisin
Çmimi: 650$


Atelier Paulin
Çmimi: 150$


Messika
Çmimi: 200$


Eden Presley
Çmimi: 275$


Brinker and Eliza
Çmimi 238$


Theodora Warre
Çmimi: 111$


Monsieur Paris
Çmimi: 260$


Niza Huang
Çmimi: 115$


Cece Jewelery
Çmimi: 430$


Lassaussois
Çmimi: 1,600$


Ole Lynggaard Copenhagen
Çmimi: 1,810$


Dinh Van
Çmimi: 750$


Ginette NY
Çmimi: 760$