Bizhuteritë që duhet t’i dhurosh vetes

Ka miliona arsye pse duhet t’i dhurosh vetes bizhuteri, duke nisur që nga ngritja në detyrë, realizimi i ëndrrave, ose thjesht sepse ka ardhur momenti për të bërë një investim të tillë. Cilado qoftë arsyeja, Elegance ju sjell disa ide me shumë klas dhe stil.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Vëthët Adina Reyter
Elegante dhe tejet delikate, të përshtatshme për ngjarjet më të rëndësishme.
Çmimi: 3,598$

Unaza Nancy Newberg
Kjo unazë fantastike ndryshon “lojën” e aksesorëve.
Çmimi: 2,400$

Byrzylyk Retrouvai
Diamante brilante në një gërshetim të trefishtë.
Çmimi: 23,595$

Unazë Maria Canale
Nëse je e apasionuar pas ngjyrës silver, kjo unazë është ajo që po prisje.
Çmimi: 1,925$

Byrzylyk Michelle Fantaci
Një byrzylyk super elegant i cili do të kombinohet perfekt me çdo veshje.
Çmimi: 5,135$