Shtëpia ku ka kaluar fëmijërinë Kurt Cobain do të kthehet në muze

Direction Aberdeen, një qytet i vendosur në Washington, është edhe vendi ku…

Disa bimë shumë të bukura, të cilat marrin pothuajse zero hapësirë!

Nëse banoni në një studio-apartament, apo dëshironi të shmangni “koleksionimin” e bimëve,…

Historike: Muzeu i Louvre do të drejtohet nga një grua!

Për herë të parë në një histori 230-vjeçare, muzeu më i njohur…

Sugjerimet e Cannes: Filmat që duhet t’i shihni patjetër!

Pas një viti sfidues, nga virtualiteti, Festivali i Cannes do të vijë…

Vaskat më të bukura në historinë e kinemasë

Një prej hapësirave më relaksuese, e cila mund të ndryshojë të gjithë…

Artisti Admir Pervathi sjell “A Galeri”, pikënisjen e ëndrrës dhe vijimësinë e karrierës së tij

Arti është ajo gjini dinamike që gjithmonë zhvillohet, kërkon të ndryshojë krejt,…

Brenda bareve sushi në Paris

Kulinaria japoneze vijon të frymëzojë çdo vend, veçanërisht Parisin. Thjeshtësia, minimalizmi dhe…

8 filma kult të Natalie Portman

Natalie Portman është një prej aktoreve më të talentuara të kinemasë botërore,…

Retrospektivë: Bukuria natyrale e Michelle Pleiffer

Michelle Pleiffer, e lindur më 29 prill 1957, është ndoshta një prej…

Stili bohemian në ballkonin tuaj

Stili bohemian është pa dyshim një ndër të preferuarit e interior dizajnerëve…

error: Content is protected !!