Historike: Muzeu i Louvre do të drejtohet nga një grua!

Për herë të parë në një histori 230-vjeçare, muzeu më i njohur…

Artisti Admir Pervathi sjell “A Galeri”, pikënisjen e ëndrrës dhe vijimësinë e karrierës së tij

Arti është ajo gjini dinamike që gjithmonë zhvillohet, kërkon të ndryshojë krejt,…

Dastid Miluka rrëfen rrugëtimin e tij artistik në një ekspozitë të veçantë.

Në lëmin e gjerë të fushave me të cilat arti bashkëpunon, së…

Piktura më e madhe në botë shitet për çmimin marramendës

Piktura më e madhe në botë, e krijuar nga artisti britanik Sacha…

“Sun of Sound”, ekspozita që bën bashkë të gjithë emrat e mëdhenj të rock.

Printe në ngjyra bardhë e zi, artistët më të famshëm të skenës…

Njihuni me Marinel Sheun, artisti që kthen përditshmërinë në art

Në lëmin e pafundmë të artistëve, ata që bien në sy janë…

“Thyer”, ekspozita që ndërgjegjëson shoqërinë mbi dhunën ndaj grave – Taulanda Jupi

Dhuna ndaj grave ka marrë përmasa shqetësuese, duke e tronditur gjithnjë e…

Vaktet artistike të Manami Sasaki

Është momenti të njihemi me Manami Sasaki, artisten japoneze, e cila kohën…

The Planter Show, ekspozita që sjell artin në vazot e luleve

Natyra flet në gjuhën e luleve dhe duke parë potencialin e jashtëzakonshëm…

Dorian Pëllumbi, në ndjekje të dritës dhe peizazheve fantastike

Udhëtimi nëpër botë, peizazhet fantastike dhe “dokumentimi” i subjekteve arkitektonike të objekteve…

error: Content is protected !!