Stil Rustik

Një shtëpi e bukur nuk do të thotë vetëm komoditet, rehati, por…

Detajet e interiorit në rezidencën italiane në Tiranë

Në përfundim të Stinës së Madhe të Eventeve “Dy popuj, një det,…

Dekor pastel dhe motive artizanale

Një hapësirë e re në kryeqytet, ku një filxhan kafeje mund të…

Vepër artistike nga Suzanne Nicoll

Më shumë se një tapet, kjo dizenjo ngjan si një telajo artistike,…

Ndriço hapësirën

Jepini dritë ambienteve tuaja, duke zgjedhur llambadarin e duhur! Forma të veçanta,…

error: Content is protected !!