Edmond Gjikopulli: “Muzeu i idhujve”

E shkuara dhe e tashmja janë bashkë në shoqërinë shqiptare. Shohim kudo…

Gjeometri & stil

Arkitekti zviceran Bernard  Tschumi i njohur për “lojën” profesionale me format, ngjyrat e…

Monotipi i Anita Kavajës

Perspektiva e artistes shqiptare që ndan jetën mes Londrës dhe Tiranës, vjen…

Ekzistenca artistike e Armando Xhomos

Një përspektivë grishëse, e artistit që  është një emër ndërkombëtar në zhanrin…

Detajet e interiorit në rezidencën italiane në Tiranë

Në përfundim të Stinës së Madhe të Eventeve “Dy popuj, një det,…

Kisha Martin Luther, Austri

Veshja e jashtme e kishës është bërë nga pllaka çeliku tetë mm,…

Një projekt bashkëkohor

Tirana është një qytet ku gjen pak nga gjithçka, histori dhe art,…

Dekor pastel dhe motive artizanale

Një hapësirë e re në kryeqytet, ku një filxhan kafeje mund të…

Mes muzikës dhe filmit

Rrëfimi i artistes Gjilberta Lucaj  që ka bashkëpunuar me yjet e muzikës botërore…

Mjeshtrat e dritës

Filozofia e Henning Larsen Architects tenton të ndryshojë botën…Një përqasje ndryshe, me…

error: Content is protected !!