Diçka e madhe po ndodh në zemër të Tiranës

   

Art në Tiranë

Për të promovuar përfshirjen e grave në industrinë e metalit, ato që…

Stina Koncertore e Orkestrës Simfonike të RTSH

Orkestra Simfonike e RTSH-së, tanimë e ka filluar stinën koncertore që në…

Festivali Multikulturor i Beratit

Për 3 ditë me radhë do të qendrojë në Pedonale, ??Panairi i artizanatit,…

Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit

La Boheme Opera me katër akte, e njohur për subjektin e veçantë,…

Shfaqja Hamlet në Teatrin  Eksperimental

Nën regjinë e Enke Fezollarit, “Hamleti” i Shekspirit vjen nën një koncept…

Johan Padan dhe Amerikat

Një monodramë në Teatrin Kujtim Spahivogli me ngjarje dhe episode të jashtëzakonshme, e…

error: Content is protected !!