Shfaqja Hamlet në Teatrin  Eksperimental

Nën regjinë e Enke Fezollarit, “Hamleti” i Shekspirit vjen nën një koncept…

Johan Padan dhe Amerikat

Një monodramë në Teatrin Kujtim Spahivogli me ngjarje dhe episode të jashtëzakonshme, e…

error: Content is protected !!