Këshilla nga One për sigurinë online

Interneti është një hapësirë plot mundësi dhe argëtim, por si çdo hapësirë,…

eBiznes, një app për shumë shërbime

Koha vazhdon të diktojë nevoja të pashmangshme për shërbime e lehtësira që…

Këshilla nga One për sigurinë online

Interneti është një hapësirë plot mundësi dhe argëtim, por si çdo hapësirë,…

Vjen për herë të parë në Shqipëri “Hackathon”, eventi teknologjik i organizuar nga Landmark

Termat interesantë që kanë pushtuar botën e teknologjisë, duket se kthehen në…

“Oceanbird”, anija e së ardhmes që do të sjellë risi fantasike

“Oceanbird” duket se është anija e së ardhmes, por bazohet te zanafilla…

Qëndro i lidhur në çdo moment me HomeNet

Ka disa gjëra për të cilat urojmë të ndodhin sa më shpejtë…

Objektivi ynë: Shërbimi në kohë shumë të shpejtë dhe zgjidhja e çdo problemi të klientit

ONE Telecommunications promovon vlerat si jashtë kompanisë, ashtu edhe brenda saj. Por,…

Fotot më mbresëlënëse, të shkrepura nga NASA

Ndërkohë që teleskopët po bëhen më preçizë dhe të fuqishëm, fotot që…

Ju sjellim artikullin e parë në botë, i shkruar nga një robot

Teknologjia po përparon çdo ditë, me ritme kaq të shpejta, sa ka…

Harley në çdo epokë!

Harley Davidson nuk është thjesht një prej motoçikletave më të famshme, është…

error: Content is protected !!