Nik Xhelilaj: Për famën, filmin dhe gratë!

I pashëm! I suksesshëm! Një burrë i adhuruar nga shumë gra! Nik…

Jubileu i Fadil Berishës!

I preferuari i femrave më të njohura të botës së modelingut, aktrimit…

Inva Mula: “Fondacioni Kultor Shqiptar Hi Classic, një sipërmarrje familjare”

Si ka ardhur te ju ideja e krijimit të një Fondacioni kulture,…

Përtej lentes së Fadil Berishës

I preferuari i femrave më të njohura të botës së modelingut, aktrimit…

Giovanna Battaglia Engelbert – Shkëlqimi i zjarrtë!

Shumë prej jush mund të mos e njohin mendjen e ndritur dhe…

Bota fantastike e Hana Noka

Hana Noka është një vajzë tejet e talentuar, e cila gjithmonë ka…

Cindy Marina, ndër më të bukurat e universit

E re, sportive, krenare, inteligjente, me zemër të madhe, gjithmonë e njëjta,…

Fjodora Fjora, fenomenale!

Përpara se të lexoni këtë intervistë duhet ta dini se nuk është…

Rrugëtimi operistik i Ramona Tullumani!

Ramona Tullumani është një soprano e mirënjohur në skenat vendase dhe të…

Pierre Balmain – Arkitektura që ecën!

Pierre Alexandre Claudius Balmain lindi më 18 maj të vitit 1914, në…

error: Content is protected !!