Skena, shkëlqimi dhe pasioni! Një rrëfim nga dama e Teatrit

Sot, me shumë keqardhje nuk mund të flasim për prezencën fizike të…

Sekretet e krijimeve të Javit!

Industria e modës dhe e fashionit në vendin tonë është një skenë…

DKL sjell krijime fantastike për gratë e pamposhtura dhe magjike si Zana mali.

Që nga fëmijëria e hershme e deri më sot, gjithçka mund të…

E bukura dhe stili bashkohen në Ginger Concept

Për të ndërtuar një sipërmarrje të re duhet guxim, pasion dhe shumë…

Vajzë, të tregosh karakterin përmes stilit.

Handcrafted Luxury Jewerly E krijuar në 2016 nga Valentina Juncaj, “Vajzë” është…

Olsjana Ajdini – Thuaje me Lule

Lulet mund të flasin, të urojnë dhe të transmetojnë mesazhe dhe dashurinë…

Tinguj dhe shumë ëndrra! Sara Zoto, e dashuruar me muzikën.

Të rrethohesh nga muzika dhe të përkundesh nga tingujt e saj, gjatë…

9 Muses Paris, frymëzim për stilin unik

Nga Parisi i stilit dhe finesës, Najada Musa ka menduar të krijojë…

Ledia Kuçani – Suksesi është zgjedhje, jo kombinim rrethanash!

Nëse mendoni se drejtimi i duhur profesional është një zgjidhje, ju prezantojmë…

Paskualina – Art në lëkurë

Si lindi e gjitha? Çfarë shërbeu si shtysë që ta konsideroje artin…

error: Content is protected !!