Edlir Babameto: Të punosh si skuadër

Duket se suksesi nuk është thjesht një rezultat që i atribuohet vetëm…

Një ftesë nga Flutura Açka

Në krijimtarinë e saj, ka lëvruar zhanre të ndryshme të letërsisë, por…

Artistet e Make Up-it

Ato kurojnë imazhin e shumë personazheve publik. Janë profesioniste, me një karrierë…

Klodi Mengri

Ajo ka lindur në 25 qershor të vitit 1971. Është një nga…

Mira Tuci: Familja, rrënja ime

Ku ndodheni tani dhe me çfarë po merreni? Në Tiranë, sapo jam…

error: Content is protected !!