Saint Laurent bashkon forcat me yllin e ri të “Gossip Girl”

Emily Alyn Lind është emri më i lakuar i momentit. Ylli në…

Stil dhe Personalitet nga Samar Seraqui

E lindur në Liban, Samar jeton në Paris dhe është një prej…

Stil dhe Personalitet nga Amina Muaddi

Mbretëresha e aksesorëve dhe ikona e stilit milanez dhe parisian, na rrëfen…

5 gjërat që nuk duhet të mungojnë në garderobën e një gruaje, sipas Giorgio Armani

Intervistat e Giorgio Armani-t, numërohen me gishtat e njërës dorë, por kur…

Stil & Personalitet nga Ilda Kroni

Ilda Kroni ka lindur në 12 Dhjetor të vitit 1994! E gjitha…

Stil dhe personalitet nga Albulena Mehmeti

Veshja e përditshme? Për veshjen e përditshme zgjedh të vesh casual jeans…

Stil & Personalitet nga Esela Pysqyli

Esela Pysqyli është aktorja simpatike që prej 9 vitesh e shohim në…

Stil & Personalitet nga Ersi Ngjela

Ersi është padyshim një ndër vajzat më të interesante të Tiranës, jo…

Stil dhe Personalitet nga Mariza Ikonomi

 Cila, cili është një ikonë mode për ju? Audrey Hepburn, shumë shik…

Stil dhe personalitet nga Blerina Shehu

Cila, cili është një ikonë mode për ju? Nuk është në fushën…

error: Content is protected !!