Stil dhe personalitet nga Evi Reçi

Pasionin për muzikën e ka të trashëguar nga mamaja e saj e…

5 ditë me stilin e Linda Dido

E hënë Një kombinim i ngjyrave të lehta, pastel, ngjyra florale të…

Stil dhe personalitet nga Krista Merkoçi

Krista Merkoçi është një ndër vajzat më “in” të tiranës, ajo e…

7 ditë plot stil nga Anxhela Muça

E hënë Për të nisur javën me freskinë dhe rehatinë e duhur,…

Stil dhe personalitet nga Enxhi Cuku

Enxhi Cuku aktorja simpatike 22 vjeçare që e kemi parë si protagoniste dhe…

Stil dhe Personalitet nga Menada Zaimi

Menada Zaimi është gazetarja me buzëqeshjen rrëzëllitëse dhe një stil unik të…

Stil & Personalitet me Xhorxha Gjino

Veshja juaj e përditshme? Në përditshmëri jam shumë e thjeshtë, por gjithmonë…

Stil dhe personalitet nga Klesara Fani

Veshja juaj e përditshme? Të ndryshme, por kam një rregull për çdo…

Në botën fantastike të Inés Mélia (karriera, arti, muzat, shtëpia)

Inés Mélia, DJ, piktore, kuratore arti dhe një prej muzave të Chloé,…

5 ditë me stilin e Marsi Halilit – Modele

E hënë Fillimisht, duhet të theksojmë se kambalet janë tendenca e këtij…

error: Content is protected !!