Të njohësh dashurinë nga letërsia

Në Ditën e Librave ju sjellim 5 libra me subjekt dashurinë, të…

Virgjëresha holandeze nga Marente de Moor

Nis kështu, me një letër, me një premtim të papërmbushur dhe një…

I 14-ti mëkat i mallkuar nga James Patterson & Maxine Paetro

Edhe ky roman është pjesë e serisë “Klubi i vrasësve të grave”…

“Mos më thuaj që ke frikë” nga? Giuseppe Catozzella

Rrëqethës në çdo fjali tijën, ky roman i fundit i shkrimtarit italian…

“Në kërkim të Xhulias” nga Catherine Dunne

Dashuria vë në lëvizje gjithçka, është lokomotiva e të qenit. Catherine Dunne,…

Një zemër kaq e bardhë nga Javier Marias

Javier Marias i njohur në Shqipëri me librin “Nesër në betejë mendo…

Gjithçka që burrat nuk e thonë kurrë nga Bob Berkowitz

Mendja mashkullore është një territor i panjohur dhe  pa mjetet e duhura,…

Një romancë dashurie nga shkrimtarja Daria Bignardi

Në librin e saj të katërt, Daria Bignardi na sjell një histori…

E premte pasdite nga Brunilda Zllami

Këtë herë shkrimtarja, ka qëlluar në shenjë të plagëve që e mundojnë…

Dru qershie dhe ndjenja të vjetra nga Marica Bodroži?

E reja Arjetë mundet të ndahet prej shumëçkaje, por jo prej tryezës…

error: Content is protected !!