Faleminderit për kujtimet nga Cecelia Ahern

Si mund ta njohësh dikë që nuk e ke takuar kurrë? Aksidenti…

“Kthimi” nga Dulce Maria Cardoso

Një tablo e nderë, dramatike, treguar përmes syve të një fëmije për…

Letra e harruar nga Nina George

Është një libër i mbushur me ndjenja, është një histori dashurie pasionante,…

“Shtegu i parfumeve” nga Cristina Caboni

Nuk është aspak e lehtë të shkruash për Shtegun e parfumeve, këtë…

Bija plëngprishëse nga Jeffrey Archer

Djali i artë, Riçard Kein ka lindur në luks. Është pasardhësi i…

Djemtë e Belanos nga Andrea Vitali

Një karusel pështjellues, ngjarjesh dhe personazhesh, tejet interesant dh zbavitës. Ndërkohë, përmes…

Mjeshtri dhe Margarita

Një libër drithërues nga Mihail Bulgakov në çdo faqe tijën, që të mban…

error: Content is protected !!