Rreth Dublinit për 1 ditë!

Keni menduar ndonjëherë sa perfekte do të ishte që për 24 orë…

Shpella Postojna – Guidë në nëntokë

Me miliona vizitorë çdo vit (38 milionë vizitorë vitin e kaluar), shpella…

24 orë në Bolonja!

Nëse ndjeni nevojën të shkëputeni prej monotonisë dhe të përjetoni një eksperiencë…

Valeta, përralla më e bukur e Maltës

Valeta është kryeqyteti i Maltës dhe është një metropol i cili bashkon…

1 ditë fantastike në Helsinki!

Finlanda, destinacioni i çdo admiruesi të vendeve nordike është padyshim një kryeqytet…

Etiopia, toka e mistereve!

Nëse dëshironi të vizitoni vendet më ekzotike dhe mbresëlënëse në botë, padyshim…

Lugano, oazi i natyrës

Qyteti i tretë më i madh i Zvicrës, që gëlon nga turistët…

Bordo: Toka e verës!

Do të josheni nga gjithçka ky qytet e ofron pa kursim për…

24 orë në Jaffa!

Ka disa vende të cilat i ka patur përzemër dhe është treguar…

Arratisuni

Një arratisje e këndshme në ishujt më fantastikë në botë. Gjithçka është…

error: Content is protected !!