Dëshirat e fundvitit nuk zgjidhen, por kombinohen!

Festat e fundvitit vijnë me shumë kthime prapa në kohë, bilance arritjesh,…

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit për “Paketën e Rinisë”

Pranë ambienteve të Universitetit Europian të Tiranës, u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit…

Paketa e Rinisë nga Credins bank është bërë trendi i momentit për çdo të ri!

Nëse je në moshën 18-25 vjeç, ky artikull është për ty! Të…

Hidhen projektet e reja në platformën e parë dhe të vetme crowdfunding në Shqipëri, Smile.al

Dy projekte mjaft të bukura kanë startuar në platformën Smile.al. Këto projekte…

PËRFUNDON BLERJA E SPACECOM: 4iG HYN NË INDUSTRINË GLOBALE TË KOMUNIKIMIT HAPËSINOR

Grupi 4iG është investitori më i madh hungarez në Shqipëri, pas blerjes…

Konferenca përmbyllëse rajonale mbi programin e përbashkët të Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës demonstron përfitime për popullin e Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë

BUDVA, 28 shtator 2022 – Përpjekjet e autoriteteve për të reformuar gjyqësorin,…

Platforma Smile mundëson ndërtimin e “Serës për fëmijët me aftësi ndryshe” të shkollës “Luigj Gurakuqi”

Prej më shumë se 1 viti, e para platformë crowdfunding në Shqipëri…

ALBtelecom & ONE drejt bashkimit

 Shqipëria, qendër strategjike për zgjerimin e 4iG në rajon Intervistë me Robert…

Magjia e iPhone 14 mbërrin në One Telecommunications!

Me datë 23 shtator 2022 ju ftojmë të eksploroni nga afër telefonin…

UET dhe Credins Bank bashkojnë forcat. Master në Fintech, i pari në Shqipëri

Master Profesional në Teknologji Informacioni aplikuar në Financë, i njohur në botë…

error: Content is protected !!