E adhurueshme

Kjo kuletë unike nga Sarah’s Bag, me dy papagaj në vend të…

Trendet e Pranverës

Për një siluetë joshëse dhe elegante, një koleksion veshjesh i dedikuar për…

Make Up Forever

Tendencat e bukurisë për sezonin pranverë/verë 2016, vijnë nga profesionistët e Make…

Bota e Alviero Martinit 1a Classe

Një histori suksesi e cila sapo shënjoi jubileun e 25-të! Stilisti i…

Pantallona oversize nga Sacai

Dizajn i përsosur lulesh në tonalitet gold, i realizuar me ëndje.  Me…

Joshje diamantesh nga De Grisogono

Nuk janë thjesht aksesorë, por vëth të realizuar me mjeshtëri artizanale. Sensualiteti…

Disa teknika bukurie

Ende iu kuriozojnë smokey eyes?!  Dëshironi make up-in perfekt jo vetëm në…

error: Content is protected !!