Chromecast Google

Kompania Google, para pak kohësh ka lançuar në tregun e risive teknologjike, këtë pajisje e cila lidhet me portën HDMI në televizorin tuaj, ose thjesht edhe me aparatin celular. Mund të shkarkoni në të filma, muzikën, lojërat, sportin e preferuar, dhe më pas mund ta vini në punë kudo ku të ndodheni. Mjafton që të keni në dispozicion një nga aparaturat android si celular, tabletë, iPad, etj.

Çmimi 35 euro

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code