Dashuro Verën!

Asgjë nuk na personifikon më mirë se pafumi i duhur! Vera është stina e rrezikut dhe ringjalljes së çdo instikti, ndaj nuk ka si të mungojë parfumi i cili shkon paralelisht me dëshirat tuaja!Lost Cherry nga Tom Ford

Fragranca e duhur për këtë verë vjen nga Tom Ford! Aromë e ëmbël qershie dhe një përzierje ekstraktesh frutash ju bëjnë ta dashuroni verën edhe më shumë!
Çmimi 320$

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Miu Miu Twist
Është një parfum i freskët, me aromë lulesh. I këndshëm dhe shumë i freskët, vjen për të sjellë një verë të ëmbël e plot aventura.
Çmimi 97$


Bloom nga Gucci
Aroma e jasminës ju dërgon deri në re me fragrancëen e re nga Guçi. Për të gjitha guximtaret që dëshirojnë një verë unike.
Çmimi 112$


Magic Salty Flower
Aroma të kujton oqeanin dhe një fllad freskie që mund ta ndjesh vetëm pranë ujit të kripur. Ndjesia tropikale nuk mund të mungojë në trupin tuaj.
Çmimi 145$


Un Jardin nga Hermes
Aromë e drurit dhe kripës kombinohen me aromën e luleve dhe freskinë, për t’u mbyllur në një shishe nën logon e Hermes.
Çmimi 100$


Flowerboom Midnight
Është definitivisht parfumi i duhur për një natë vere. Jasmina dhe aroma e myshkut ju dërgojnë drejt pasionit dhe kënaqësisë!
Çmimi 165$