Dior shkon në Mykonos me një koleksion fantastik!

Çdo vit, kapsula e veçantë Dioriviera na prezanton me prurje të reja, mbresëlënëse. Pushimet, dielli, premisat për një verë të paharrueshme, janë të gjitha muzat e Dior.

Viti 2021 e gjen gjigantin e modës në Mykonos, me një pattern të paharrueshëm, i cili përmbledh ngjyra si: e verdha, korali dhe bluja e thjellë. Kapelet, tracksuit, fustanet e shkurtra, sandalet e sheshta dhe bikinit do ta bëjnë stinën e nxehtë edhe më stylish.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Ndërkohë, hidhini një sy koleksionit të ri në ishullin luksoz.