Disa bimë shumë të bukura, të cilat marrin pothuajse zero hapësirë!

Nëse banoni në një studio-apartament, apo dëshironi të shmangni “koleksionimin” e bimëve, Elegance ju sjell një listë me bimë të bukura dhe tejet të vogla, të cilat do t’ju dhurojnë oksigjen, do të shërbejnë në dekorin tuaj dhe si shpërblim, do të marrin zero hapësirë.


Rubber Plant

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Monstera Adansonii


Calathea Peacock


Philodendron Hybrid


Pilea Creeping Charlie


Haworthia


Peperomia Green


Chinese Money Plant


Hoya Heart Plant


Moon Cactus


Jade Plant