Fragrancë Vere!

Twinset celebron bukurinë natyrale dhe romancën e stilit boho – chic. Shumë fluid dhe i lëvizshëm Twinset (Pranverë – Verë 2018) dominohet nga loja mes trasparencës dhe aplikacioneve që risjellin në vëmendje një epokë pasionesh bohemiane. Ishin pikërisht këto fjalët që përshkruan pasarelën e Twinset, të gjithë këtë përmbledhje fragrancash, ngjyrash dhe emocionesh e sjellim në këtë editorial mode të firmosur nga Endrit Mërtiri.

Për më shumë shfletoni Elegance

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code