Freskia e Verës!

Kokteje të shijshme dhe të freskëta, akullore të pasura me frutat e stinës, të cilat mund të përgatiten lehtësisht nga ju edhe në kushtet e shtëpisë. Jeni gati për shijen e përsosur të kësaj vere?! Freskia që doni vjen përmes këtyre sugjerimeve!

Koktej me shalqi

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Përbërësit:

Shalqi i prerë në copa

50 cl vodka

1 lugë sheqer pluhur

Akull i grimcuar

1 copë shalqi për dekor

Përgatitja:

Fillimisht, merr shalqirin, vodkën dhe sheqerin dhe futini në një blender për 10 sekonda, deri sa shalqiri të bëhet i lëngshëm. Më pas, shto akullin, dhe përzieji të gjithë përbërësit për pesë sekonda. Zbukurojeni gotën me një copëz shalqi të freskët, dhe shërbejeni të ftohtë. https://plaza-escorts.com/.

 

Akullore me luleshtrydhe

Përbërësit:

250 gr luleshtrydhe

250 ml qumësht

150 ml pana

100 gr sheqer

Lëngu i një limoni

 

Përgatitja:

Në fillim vendosni panën në frigorifer për afro dy orë. Lajmë luleshtrydhet, më pas i thajmë dhe i vendosim në mikser, bashkë me lëngun e limonit. Shtojmë ngadalë qumështin dhe vazhdojmë përzierjen për disa minuta derisa të përftohet një masë kremoze. Në një tjetër enë të thellë, rrahim panën me sheqerin. I shtojmë purenë e luleshtrydheve. E hedhim gjithë përbërjen në një tavë e cila është vendosur më parë në akull, dhe e lëmë në ngrirje për 30 minuta. Shërbejini akulloren me luleshtrydhe, si dekor. Ju bëftë mirë!