Frymëzohuni nga stili mbresëlënës i Dua Lipës!

Another day, another #DuaLipa post! Është zyrtare! Jemi të fiksuar me Dua Lipën, muzikën, bukurinë dhe stilin e saj. Sot, do të fokusoheni te veshjet e saj, të cilat definojnë zgjedhjet tona të ardhshme për pushime. Nuk po flasim vetëm për destinacionet, por edhe për rrobat e banjës, fustanet dhe gjithçka.

Hidhini një sy, kundrojini, mrekullohuni

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code