Fustani i Nicola Peltz në dasmën e saj me Brooklyn Backham është një kryevepër arti

E veshur me Valentino, Nicola Peltz kurorëzoi dashurinë e saj me Brooklyn Beckham, më 9 prill, në Palm Beach, në shtëpinë e familjes.

Ajo shkëlqeu me një fustan të paharrueshëm, të thjeshtë dhe minimalist, duke na mahnitur me bukurinë dhe delikatesën e saj.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Elegance ju sjell disa nga momentet e dasmës dhe detaje të fustanit.