Gold & Bronze

Ngjyra të ngrohta të tokës, me prekje bronz dhe portokalli të gjitha të miksuara së bashku për të bërë një përmbledhje luksi.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

 

M MISSION
Pantallonat dhe Bluza
Një kombin i prerjeve klasike me ngjyra të forta dhe dizjan shumë kuadratik.
Pantallonat – Çmimi 160 $
Bluza – Çmimi 200 $

 

EUGENIA KIM
Kapele dhe Fustani
Ngjyra toke lehtësisht të kombinueshme me kohë dhe koloritin e çdo stine.
Kapele – Çmimi 178 $
Fustani – Çmimi 295 $

VALENTINO
Shall dhe Unazë
Një shall sateni dhe një unazë e florinjtë që qëndron shumë mirë me të dyja kombinimet e ofruara më lartë.
Shalli – Çmimi 365 $
Unaza – 200$

CHARLOTTE OLYMPIA
Çanta dhe Sandalet
Aksesorët definojnë imazhin tonë dhe këtë muaj ne mendojmë se “gold & bronze”, janë fiks për ju.
Çanta – Çmimi 248 $
Sandalet 180 $