Gucci celebron vitin jubilar me një ekspozitë të jashtëzakonshme

Me rastin e 100 vjetorit të Gucci, një prej brandeve më ikonikë, është çelur ekspozita e re, mbresëlënëse, e pagëzuar si “Gucci Garden Archetypes”.
Këtë vit, Gucci celebron jubilaritetin, duke sjellë një koleksion fantastik me aksesorë që mbartin trashëgiminë, autencitetin dhe bukurinë e shtëpisë italiane, por edhe një qasje vizionare e futuristike, si dhe kopshtin magjik, i cili bën bashkë pop-artin, muzikën, teatrin dhe gjithçka frymëzuese.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code