Ingrid Bergman në 10 foto fantastike

Sharmi, eleganca, vetëbesimi dhe liria kanë karakterizuar një prej aktoreve më të mirënjohura dhe të paguara në botën e kinemasë. Bëhet fjalë për Ingrid Bergman, e cila ka lindur më 29 gusht 1915, në Stockholm. Elegance ju sjell 10 fotot më të bukura të Bergman, muzës së regjisorëve që kanë shkruar historinë.

Ingrid Bergman në Sunset Boulevard

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Ingrid Bergman në filmin Harku i Triumfit

Ingrid Bergman në filmin Europa ’51

Ingrid Bergman më 1950

Ingrid Bergman më 1947

Ingrid Bergman më 1945

Ingrid Bergman dhe Alfred Hitchcock

Humphrey Bogart dhe Ingrid Bergman

Ingrid Bergman dhe Cary Grant