Interior: Vazot më të bukura të momentit

Në bibliotekë, në tryezën e zyrës apo në çdo hapësirë të shtëpisë, një vazo me lule është gjithmonë zgjedhja e duhur. Elegance ju sjell vazot më të bukura të momentit.


Vazoja “The Simone Bodmer Turner”
Ky model frymëzohet nga vazot antike të etruskët dhe është punuar tërësisht handmade.
Çmimi: 690$

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Vazoja “Théo Tourne”
Qeramika delikate, e inspiruar nga pikturat e Jean Cocteau është e duhura për të ngrohur ambientin tuaj.
Çmimi: 110$


Vazoja “The La Double J”
Një ananas gjigant i jep gjithmonë energjinë më pozitive çdo ambienti.
Çmimi: 390$


Vazoja “The Habitat x Benjamin Fély”
Unike, e punuar handmade dhe super atraktive, kjo vazo do të jetë e preferuara juaj.
Çmimi: 45$


Vazoja “The Stories of Italy”
E pagëzuar si “Macchia Su Macchia”, kjo vazo tipike italiane sjell në shtëpinë tuaj kulturën e Muranos mbresëlënëse.
Çmimi: 315$


Vazoja The OCTAEVO Riviera vase
Një krijim solar, i mbushur me grafika dhe i frymëzuar nga vitet ’60? Po, i gjeni të gjitha në këtë vazo.
Çmimi: 19,50$