Kuzhina – Vjeshtake

Me ndryshimin e stinëve edhe dieta jonë ushqimore ndryshon. Kalimi nga vera në vjeshtë është një periudhë interesante, sepse prodhimet e stinës së nxehtë janë drejt fundit, por ka edhe një mori produktesh që e bëjnë kuzhinën më të pasur. Ndaj këtë muaj ju propozojmë tre receta shumë të shijshme që përfaqësojnë më së miri këtë ndërrim stinësh.
Në ndryshim nga rizoto tradicionale kjo recetë është shumë e thjeshtë dhe me pak përbërës: Rizoto me Domate, Qofte Vegjetariane me Kunguj, Tortë me Gështenja.