Lojë numrash

Nga Progetti

Një orë muri, jo fort e zakonshme! Vendosja e ç’rregullt e numrave, e bën më të veçantë orientimin drejt minutave dhe saktësisë së orës.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Çmimi 190 euro