Mademoiselle Fifi!

Vjeshta mbërriti në pasarelat e të gjithë botës e po ashtu në tapetet e kuqe të festivaleve të filmave. Ajo që vihet re është frymëzimi i viteve ’40, që kryqëzohet këndshëm me ngjyrat neon dhe plot jetë të ’80’-s së mbushur me disko dhe muzikë alternative. Kjo shkrirje duket se do të reflektohet edhe tek stili që do të shoqërojë të gjithë vjeshtën e 2018. Thuajse 3 dekada të përmbledhura në një stinë, ku detajet janë të mrekullueshme dhe fantazia nuk ka limite.

Për më shumë shfletoni Elegance.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code