Mavrova, 2764 metra për të prekur qiellin

Pasioni për natyrën, fotografinë dhe sportet ekstreme mund të jenë arsyet për të kaluar disa ditë në Mavrovë. Kjo zonë e njohur nga të gjithë për pistat e skive, liqenin, qendrat historike dhe gatimin tipik ballkanas, mund të jetë një zgjidhje e mirë për t’i rezeRvuar vetes një fundjavë të gjatë larg zhurmës së qytetit.