Me “polka” në qytet

Po e dimë mjaft mirë që ju e keni një polka patern në garderobë dhe keni kohë që mendoni: “ta heq qafe apo mbase e kombinoj me diçka”?!
Ky është momenti i duhur për një stil shumë shik dhe të freskët për ditët e nxehta në qytet.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Rreth flokësh, Maison Michel – Çmimi 460 $

Kapele Kashte, Miu Miu – Çmimi 370$

Fustan, Saloni – Çmimi 640$

Bluzë, Magda Butrym – Çmimi 1020$

Bluzë, Johanna Ortiz – Çmimi 1045$

Fund, Johanna Ortiz – Çmimi 1995$