E hëna e parë e muajit maj sjell gjithmonë një surprizë shumë të madhe në tapetin e kuq. Ky është oportuniteti më i madh për të parë tendencat e fashionit, muzikës dhe filmit për atë që do të ndodhi gjatë muajve në vijim. Met Gala, ose thënë ndryshe galaja e madhe për Muzeun Metropolitam të Artit, është një event i përvitshëm që synon mbledhjen e fondeve për artin në Shtetet e Bashkuara. Çdo vit që prej 1971 kjo gala është e ndërtuar mbi një tematikë dhe veshjet e përdorura nga personazhet publik janë të lidhura me temën.
Këtë vit tema ishte: Moda dhe influenca e imazheve katolike në këtë industri.
Ju ftojmë të shfletoni më poshtë disa prej fotografive të personazheve që parakaluan në tapetin e kuq me kostumet më të bukur të mbrëmjes.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!