Ai është një artist i ri i cili premton shumë, e kemi parë të eskpermentojë në pikturë, skulpturë, skenografi dhe fotografi. Interesant mbetet kënvështrimi i tij mbi artin dhe frymëzimet që ky i ri ka kur fjala vjen për t’u shprehur përmes shprehisë së tij Artistike. Ne jemi ndalur ne një intervistë për të kuptuar më shumë rreth tij.

Për më shumë shfletoni Elegance

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!