Në fokus: Tadao Ando dhe 15 veprat e tij spektakolare

Krijimi më i fundit i arkitektit të jashtëzakonshëm Tadao Ando do të shfaqet për publikun në 22 maj. Arkitekti japonez ka konvertuar një rotunda të shek. XIX në një tempull artistik, i risjellë në shek. XXI.
Dizajni është identifikues i artistit: linja radikale, të thjeshta, volume gjeometrike dhe simetria absolute dhe konkrete, si dhe do të dhurojë një pamje ekskluzive vetëm për publikun, në datën e caktuar.
Deri sa të kemi një pamje të qartë të ndërtesës më të re, ju rikujtojmë 15 kryeveprat fenomenale të Tadao Ando.


The Poly Theater në Shangai (2014)

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


La Punta della Dogana në Venecia (2009)


The Chich? Art Museum në Naoshima (2004)


The Sayamaike Historical Museum në ?sakasayama (2001)


The Awaji-Yumebutai në Awaji (1999)


The Roberto Garza Sada Center në University of Monterrey (2012)


The Benesse House Museum / Oval në Naoshima (1992-1995)


The Meditation Space në UNESCO (1995)


The Stone Sculpture Museum for the Kubach-Wilmsen Foundation në Bad Kreuznach (2010)


Buddha Hill në Sapporo (2015)


The Koshino House (1981-1984)


The Rokko II Residence në Kobe (1993)