Nëse të ka marrë malli për koncertet live, shkarko JUTH app

Anuloji të gjitha, sepse nuk mund të mungosh në koncertin e radhës në JUTH app. “Bulza Juth Live Concert”, e cila ngjit në skenë 10 artistët e rinj më të votuar nga ju, mund të ndiqet LIVE në JUTH app. Bileta e koncertit është vetë aplikacioni JUTH në telefon. Po, po vetë aplikacioni JUTH, i cili nuk hap vetëm portën e mundësive për më shumë komunikim për të rinjtë, por edhe zbulon mundësi të reja argëtimi për ta.

Që prej fillimit të pandemisë, Vodafone prezantoi koncertet virtuale si një formë inovative për të shijuar ritmet e muzikës nën zërat e mrekullueshëm të këngëtarëve më të njohur, duke qenë kështu gjithmonë bashkë, edhe pse në distancë. Teknologjia na e mundëson këtë dhe falë saj do ta bëjmë edhe më të bukur këtë fundjavë, me artistët më të rinj që ngjisin shkallët e karrierës nga Bulza Juth Concert.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Shënoje në kalendar dhe lajmëro miqtë. Në 18 mars, ora 20:00, shihemi në JUTH app për të përjetuar koncertin më cool të momentit.
Për më shumë na ndiqni në faqet zyrtare të JUTH by Vodafone në  Instagram dhe Facebook