Nga çizme shiu në modelet e vitit

Të gjithë i kemi parë çizmet e shiut, të cilat janë prezente kudo! Tanimë, stili dhe prakticiteti janë unifikuar dhe ne të sjellim modelet në të cilat duhet të investosh:


Everlane

Çmimi: 75$
Hmm, le të themi që kombinimi i ngjyrave është super fantastik!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Planone

Çmimi: 40$
E bardha kombinohet lehtësisht dhe ju mbron nga tërbimi i stinës.


Petrass

Çmimi: 32$
E gjelbra është ngjyra e vitit dhe është manifestuar më së miri në këto çizme super të rehatshme.


Asgard

Çmimi: 33$
Mund t’i veshësh çdo ditë dhe t’i kombinosh me gjithçka!


Hunter

Çmimi: 160$
Për vite të tëra, kanë qenë modeli i preferuar i të gjithëve dhe për shumë kohë, do të mbetet i tillë.


Stevemadden

Çmimi: 110$
Përpos faktit që janë kaq të këndshme, do të duken super cool edhe në feed-in e Instagramit.