Ngjyra e vitit 2021? E verdha!

Po, e verdha është ngjyra e vitit 2021 dhe trendi më i përqafuar i momentit. Si çdo vit, Pantone ka zgjedhur ngjyrën që do të dominojë në të gjitha fushat për 12 muajt në vijim dhe këtë vit, në fakt, nuk është vetëm një, por dy ngjyra: e verdhë dhe gri.
Gjithsesi, industria e modës ka nisur punën për të sjellë super krijime fantastike.
Elegance ju sjell disa mënyra si të kombinoni ngjyrën e vitit, për të qenë ylli i 2021!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code