Një libër me ishujt më të bukur grekë nga Chrysanthos Panas d’Assouline

Të mirënjohur dhe të magjishëm, ishujt grekë janë “personazhët” kryesorë të librit më të ri të Chrysanthos Panas d’Assouline. Përmes tij, mund të zbuloni ekzotiken dhe peizazhet mbresëlënëse që fsheh fqinja jonë e afërt dhe ishujt e saj fantastikë.


Në këtë libër, mund të gjeni pamje spektakolare nga shkëmbinjtë e Santorinit, festivalet plot ngjyra të Mykonos, ujin paqësor të Hydra; të gjitha të përmbledhura në një botim që sjell parajsën ishullore.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Ndërkohë, ndajmë me ju disa prej fotove që do të gjeni në këtë libër.