Një shef hungarez në Tiranë

Paella (paeja) spanjolle, biftek fiorentinas, gullash serb dhe japraku shqiptar, të gjitha bashkë në kuzhinën e “La Bottega dei Sapori”, të gatuara me mjeshtri nga Gera Mihalay Bela. Ai ndan me ne eksperiencën e tij në Tiranë.