Njihu me lipstick e kuq më in të momentit

Të gjithë e njohim magjinë dhe sensualitetin që dhuron një lipstick i kuq, ndaj njihu me më të mirët e momentit.


Lipstick i preferuar nga të gjithë:
Mac Cosmetics Lipstick Matte.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Lipstick i kuq ikonik:
Dior Rouge.


Lipstick me shkëlqim:
Fashion Fair Iconic.


Lipstick që zgjat gjatë gjithë ditës:
Maybelline New York SuperStay.


Lipstick më i mirë në ton të errët:
Chanel Rouge Allure Luminous Intense.


Lipstick më i mirë hidratues:
Kosas Weightless.


Lipstick likuid më i mirë:
Stila Stay All Day.